0

Annonsering för sexleksaksbutiker och andra vuxensidor

ErotikMedia är ett företag som äger och driver hundratals Svenska och Nordiska sexsidor på nätet. I Vårt nätverk finns allt från sexinformationssidor, sexbloggar, sexguider till porrtube-sidor. Efterfrågan på annonsering på våra sidor har varit stor, och vi tänkte därför starta denna sida och här igenom erbjuda tre olika ”marknadsföringspaket” För dig med en sexleksaksbutik eller annat inom sex & erotik. Delvis kan du köpa banner-reklam på samtliga våra sidor, men också SEO i form av blogginlägg som du själv eller vi skriver, med innehållande länkar för din sida. Information om våra sidor får du via e-post .

Länkkraft för att stiga i sökmotorer? eller svensk kvalitets porrtrafik?

Kom ihåg att dessa priser nedan är riktpriser. det går att skräddarsy länkpaket och bannerpaket efter ditt behov. det går också att göra deals per år så man kommer ner ordentligt i pris. kontakta oss idag så hjälper vi dig ta fram ett paket som passar ditt behov, om det handlar om att få in trafik eller mer en boost i sökmotorer. Det går alltså även att handla enstaka länkar eller bannerplatser i vårt nätverk. Kontakta oss och berätta vad det är du vill ha länkkraft eller exponering för, så tar vi det därifrån.

Dessa tre paket är exempel på hur det tex skulle kunna se ut :

Paket LIGHT innehåller följande :

 • Länk med valfri ankartext till din sida på totalt 30-40 svenska porrbloggar DR5-DR23. Länkarna placeras i footer eller i sidokolummen. Sidorna är utspridda på totalt 10 olika C-klass .
 • Detta paket är för dig som vill förbättra din rank på utvalt sökord.

PRIS : 3900kr /mån minst 3 månader i taget, betalas förskottsvis

Paket MEDIUM innehåller följande:

 • 20 Blogginlägg på valfria bloggar inom vårt nätverk (DR5-DR23) som du själv skriver (bilder och max 2 utlänkar per inlägg) Behöver du hjälp med att skriva inläggen, kan detta köpas till.
 • Intervallen för hur blogginläggen skall publiceras väljer du själv. Förslagsvis ett om dagen i 20 dagar.
 • Banner 300×250 som du tillhandahåller på 10 av sidorna i vårt nätverk.
 • Detta paket är för dig som vill förbättra din rank på utvalda ord från relaterade blogginlägg. samt få exponering och besökare till din sida via banner-annonsering.

PRIS: 6900:- /mån minst 3 månader i taget, betalas förskottsvis

Paket LARGE innehåller följande:

 • 30-40 Blogginlägg på valfria bloggar inom vårt nätverk (DR5-DR23) (bilder och max 2 utlänkar per inlägg) Inläggen skriver vi (ca 300 ord per inlägg samt bilder) max 2 utlänkar per inlägg som du bestämmer ankartext och url för.
 • Banner 300×250 som du tillhandahåller på 20 av sidorna i vårt nätverk.
 • Länk i toppmenyn på 10 av våra sidor
 • Intervallen för hur blogginläggen skall publiceras väljer du själv. Förslagsvis ett om dagen i 30 dagar.
 • Detta är paketet för dig som vill förbättra din rank på utvalda sökord från relaterade handskrivna, unika blogginlägg, samt få exponering till din sida via länkar i toppmeny samt banner-annonsering.

PRIS: 9900:- /mån minst 3 månader i taget, betalas förskottsvis

 • Oavsett om du väljer att avbryta efter 3 månader kommer blogginläggen vara permanenta och kvarstå. Detta gäller samtliga våra paket.


Svensk porrtrafik som konventerar

99% av våra sidor vi erbjuder länkar ifrån är svenska, men det finns några finska bland sidorna. huvudsakligen är det organisk trafik på hela vårt nätverk av sidor. Vi köper inte eller spammar för att få in trafik till nätverket. Trafiken på våra sidor är av högkvalitet och konventerar bra för sexleksaker , dating eller annat xxx sexrelaterat. Vi kan alltså inte bara hjälpa till med enorm länkkraft från nischade porrsiter och bloggar, utan också sälja rätt typ av besökare till din sexsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *